Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجشنبه سریال "نون.خ" زودتر آنتن را ترک می‌کند و سی‌شب، سی‌قلب بزرگ در "دل آرام" بسیج صداوسیما هر شب مهمان سفره‌های افطاری ایرانیان می‌شود. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۰ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه رادیو و تلویزیون را در ادامه می‌خوانید:

"نون.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خ" زودتر تمام می‌شود

براساس پیگیری‌های خبرنگار تسنیم،  فصل دوم سریال "نون.خ" روز پنجشنبه به پایان می‌رسد؛ چرا که تایم‌های حدوداً 50 دقیقه و خصوصاً‌ اولین قسمت که 70 دقیقه بوده است در حالی که پیش از این 17 قسمت با احتساب مدت زمان 40 تا 45 دقیقه درنظر گرفته شده بود. با این احتساب سریال "نون.خ" خیلی زودتر و روز پنجشنبه آنتن را ترک می‌کند و چهارم اردیبهشت‌ماه مخاطبین شاهد آخرین قسمت این سریال تلویزیونی خواهند بود. 

"دل‌آرام" برنامه رمضانی بسیج صداوسیما

مدتی است گروه تولیدات تلویزیونی مرکز بسیج رسانه‌ملی در حال برنامه‌ریزی و پیش‌تولید برنامه زنده تلویزیونی دل آرام  است که بناست از شبکه سوم سیما به‌صورت زنده مستقیم دقایقی را بعد از افطار مهمان سفره مخاطبان شود این برنامه تلویزیونی یکی از تلاش‌های گسترده اجتماعی مرکز بسیج صداوسیما بعد از برنامه‌های قرنطینه، ما همه و انواع موشن-گرافی های مختلف درگذر از بحران کرونا است این مرکز سعی دارد با تولید برنامه 30 قسمتی "دل آرام" با پردازش معنی مواسات در شرایط ویژه کشور در بحران کرونا بیشتر به مسائل اجتماعی حاشیه بحران ورود کند و دریچه‌ای شود برای مخاطبان در ماه مواسات، در این برنامه تلویزیونی که به مدت 20 دقیقه از شبکه سوم سیما پخش خواهد شد.

در این برنامه بخش‌های متنوعی برنامه‌ریزی‌ شده است که مهم‌ترین بخش آن به شنیدن ماجرای خیرینی خواهد گذشت که از هر چه دارند در راه خدا می‌گذرند تا همنوعشان کمتر در فشار باشد مصداق این خیرین را همیشه در کوچه خیابان دیده‌ایم از مرحوم مرشد چلویی معاصر که سر در مغازه کبابی بازارش نوشته بود «نسیه و وجه دستی داده می‌شود، حتی به جنابعالی به‌قدر قوه»! گرفته تا صاحب‌خانه‌ای که با مواسات با مستأجر برخورد می‌کند، چه در کرونا و چه در غیر آن به نوع بشری می‌خواهد مسلمان، مذهبی، مقید باشد یا خیر رسیدگی می‌کند از نان شب خود می‌گذرد تا وظیفه همسایگی‌اش را انجام دهد و همسایه‌اش شب سر گرسنه به بالین نگذارد، گاهی خودش در مضیقه است اما از مسافر جانبازش کرایه نمی‌گیرد! لازم نیست حتماً دارا و متمکن باشد لازم است قلب بزرگ داشته باشد.

"دل آرام"  ماجرای سی قلب بزرگ را در سی شب ماه مبارک رمضان مهمان‌خانه‌ها خواهد کرد قلب‌هایی که شاید دستان کوچک یا بزرگی داشته باشند ولی قلبشان از آسمان‌ها بزرگ‌تر است.

"دل آرام" هر شب ماه مبارک رمضان ساعت 21:30 از شبکه سوم سیما پخش می‌شود.

ویژه برنامه رمضانی ایران‎صدا برای کودکان

ایران صدا به مناسبت ماه مبارک رمضان برنامه «بدون و انجام بده» را به صورت پادکست منتشر کرد. پایگاه کودک ایران صدا برنامه «بدون و انجام بده» را برای استفاده مخاطبان خود به رایگان منتشر کرده است.

این برنامه، با هدف آشنایی کودکان با احکام پایه دین اسلام، یک دوره از دستورالعمل های دینی را بازبانی ساده و در قالب داستان های جذاب به کودکان آموزش می دهد. فاطمه بی تقصیر تهیه کننده و نویسنده، فاطمه شاه حسینی مجری و سارینا عمادی و بهار زهدی بازیگر این برنامه هستند که از طریق پایگاه ایران صدا قابل دریافت است. «بدون و انجام بده» برنامه ای ویژه کودکانی است که می خواهند به سن تکلیف برسند یا تازه به سن تکلیف رسیده اند و در خصوص احکام دین اسلام  سوالاتی دارند.

میرطاهر مظلومی «مرزبان» را به رادیو نمایش آورد

این روزها شنونده نمایش رادیویی «مرزبان» به کارگردانی میرطاهر مظلومی از رادیو نمایش باشید. نمایش رادیویی «مرزبان» به کارگردانی میرطاهر مظلومی از رادیو نمایش پخش می‌شود.

مجموعه «مرزبان» بر اساس کتابی به همین عنوان و با قلم آناهیتا حسین زاده و حسن چراغلو تنظیم شده است که به زندگی و مبارزات شهید سپهبد قرنی علیه رژیم ستمشاهی می‌پردازد.

این نمایش با هنرمندی مهدی طهماسبی، بهرام سروری نژاد، سعید سلطانی، کامیار محبی، امین بختیاری، پریسا مقتدی، حمید یزدانی، عبدالعلی کمالی، محمد شریفی مقدم، مجتبی طباطبایی، امیرعباس توفیقی و مهرداد عشقیان به تازگی در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو تولید شده است.

«مرزبان» به کارگردانی میرطاهر مظلومی، تهیه کنندگی اشرف السادات اشرف نژاد، افکتوری نازنین حسن پور، صدابرداری علی حاجی نوروزی و گویندگی بهناز بستان دوست، هر روز ساعت 4:15 از رادیو نمایش پخش می‌شود و تکرار آن ساعت 15:45 دقیقه است.

وضعیت به هم ریخته آمریکا موضوع برنامه «عصر» نادر طالب‌زاده

برنامه تلویزیونی «عصر»، این هفته با موضوع اوضاع داخلی آمریکا روی آنتن شبکه افق می‌رود. برنامه تلویزیونی «عصر» با موضوع اوضاع داخلی آمریکا و بهم ریختگی وضعیت در ایالات متحده به صورت زنده از شبکه افق پخش خواهد شد.

مهمان این برنامه فؤاد ایزدی کارشناس مسائل بین ‌لمللی خواهد بود.

گفت وگوی نادر طالب‌زاده مجری و تهیه کننده «عصر» با ایزدی در برنامه شامگاه سه شنبه 2 اردیبهشت، حول مسائلی همچون شیوع کرونا و واکنش دولت ترامپ به این مسئله، کاهش قیمت نفت و تعطیلی گسترده در آمریکاست.

«عصر» ساعت 22 به صورت زنده از شبکه افق پخش می‌شود.

واکنش مشاور وزیر ارشاد به اظهارات مجری تلویزیون درباره زبان فارسی«مرگ روشن» در تلویزیون؛ سندی تصویری از بلای انسان‌ها سر خودشان!مجری "مثبت سلامت": تلویزیون نباید از سینما لژیونر بیاوردبه‌بهانه پخش دوباره "میوه ممنوعه" در تلویزیون/ چرا سریال‌سازان، داستان را فراموش کرده‌اند؟

سربازهای ولایت در خدمت «سرباز»

مستند «سرباز» درباره ساخت بیمارستان در شهرستان سرباز و فعالیت پزشکان و پرستاران در این بیمارستان، سه شنبه دوم اردیبهشت روی آنتن شبکه افق میرود. سرباز یکی از شهرهای کوچک استان سیستان و بلوچستان است که کمبودها و محرومیت ها در آن به وفور دیده می‌شود، از نبود امکانات تفریحی تا کمبود شدید بیمارستان و درمانگاه، شهری که گویی از بسیاری امکانات معمولی برای دیگر شهرها هم عقب افتاده است.

با توجه به نیازهای بهداشتی و درمانی مردم شهرستان سرباز و مشکلاتی که در مراجعات مکرر به دیگر شهرها برای دسترسی به پزشک داشتند، بیمارستان ولایت در این شهرستان ساخته شد، اقدامی جهادی با حضور و پیگیری مجدانه سپاه و با همراهی مردم و گروه های جهادی.

پس از اتمام ساخت بیمارستان هم گروهی از پزشکان و پرستاران نیز که دل در گرو خدمت به مردمان سرزمین خویش دارند، راهی این شهرستان شده اند و با وجود محرومیت های فراوان، مشغول خدمت رسانی به مردم سرباز هستند.

«سرباز» مستندی است که این فعالیت های جهادی و نقش دستگاه های ذیربط در ساخت و تجهیز بیمارستان ولایت را به تصویر کشیده است.

این مستند را می توانید سه شنبه دوم اردیبهشت ماه ساعت 23:30 از شبکه افق تماشا کنید.

 انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT1 واژه های کاربردی مرتبط شبکه سه شبکه افق شبکه یک تلویزیون رسانه ملی ماه مبارک رمضان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه سه شبکه افق شبکه یک تلویزیون رسانه ملی ماه مبارک رمضان شبکه سه شبکه افق شبکه یک تلویزیون بسیج صدا و سیما رسانه ملی ماه مبارک رمضان برنامه تلویزیونی ماه مبارک رمضان میرطاهر مظلومی بسیج صداوسیما رادیو نمایش پخش می شود ایران صدا شبکه افق دل آرام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش

امید طهرانی تهیه کننده مجموعه مستند «شبکه» در رابطه با شکل‌گیری ایده ساخت و انتخاب سوژه این مستند به خبرنگار مهر گفت: شبکه سه در رابطه با فضای مجازی قصد تولید یک مستند را داشت از همین رو با برگزاری چند جلسه با رویکردهای شبکه آشنا و در نهایت به تفاهم رسیدیم. خودم هم قبلا در این زمینه مطالعه و فعالیت هایی داشتم و با برگزاری مجموعه جلساتی با پژوهشگران، درختواره موضوعات را طراحی کردیم و پس از تلفیق موضوعات با یکدیگر به ۹ عنوان کلی برای تولید رسیدیم.

وی با اشاره به این‌که اکثر فعالیت های مرتبط با علوم انسانی، پیوست فضای مجازی دارد، مطرح کرد: اهمیت فضای مجازی و این سوژه با توجه به این‌که مساله روز جهان به شمار می‌رود برای همه محسوس است. عمدتا فعالیت های ما با فضای مجازی مرتبط است و تبیین و تعریف جامع از فضای مجازی مساله ای جدی است که در این مستند تلاش کردیم از دریچه همین مساله به تعریف و تبیین ابعاد مختلف فضای مجازی بپردازیم.

یک مستند کارشناسی با بیش از ۹ ماه پژوهش

این تهیه کننده مستند با اشاره به این‌که مجموعه مستند «شبکه» شامل ۹ قسمت می‌شود، گفت: این مستند در ۲ فاز تولید شده است، فاز اول شامل ۵ قسمت در سال ۱۴۰۱ و فاز دوم شامل ۴ قسمت در سال ۱۴۰۲ تولید شده است. تولید این مستند فرآیند پژوهشی قابل توجهی داشته است و ۶ ماه برای تولید ۵ قسمت اول و ۳ ماه برای تولید ۴ قسمت دوم پژوهش انجام شده است. همچنین در این مدت با پژوهشگران مختلف و مراکز تخصصی مختلف که در این زمینه فعالیت می‌کنند جلسه برگزار کرده و نکات آن ها را گردآوری کردیم. همچنین در قالب پیش مصاحبه و مشورت حدود ۸۰ جلسه کارشناسی داشتیم تا به لیستی ۲۵ نفره برای مصاحبه رسیدیم که در نهایت به واسطه محدودیت ها با ۱۸ نفر مصاحبه انجام دادیم.

وی در رابطه با موضوعات مستند، عنوان کرد: قسمت اول با موضوع «قدرت و فضای مجازی» آغاز می‌شود که نقش فناوری و شبکه بر مفهوم قدرت را مورد توجه قرار می‌دهد، این موضوع در قسمت های دیگر نیز مورد بررسی قرار گرفته است و نسبت فناوری و شبکه با اقتصاد، ارتباطات، هویت، سرگرمی، خانواده، هوش مصنوعی و حکمرانی در سایر قسمت ها مورد بررسی واقع شده است. تلاش ما بر این بوده هر موضوع را از دریچه تخصصی آن موضوع در کنار ادعاهای فضای مجازی در رابطه با آن موضوع بررسی کنیم. مثلا مفهوم ارتباطات به صورت تخصصی در کنار ادعای فضای مجازی مبنی بر گسترش ارتباطات توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفته است و نتیجه این بررسی ها به عنوان جمع بندی در یک قسمت از مجموعه ارایه شده است.

بی رحمی در قبال یک روایت جذاب و پرزحمت

طهرانی با یادآوری این‌که جمع بندی را در قالب روایت ارایه کرده اند، راجع به جنس روایت این مستند گفت: به غیر از یک قسمت، همه قسمت ها یک شخصیت دارند که راوی داستان است. حضور این راوی برای بهتر شدن قصه ساخته و پرداخته شده نویسنده آن قسمت است البته تمام موارد عنوان شده توسط این شخصیت مبنای پژوهشی دارد. تلاش کردیم روایت اول شخص داشته باشیم چرا که مخاطب ارتباط بهتری با آن برقرار می‌کند.

وی در رابطه با چالش‌های تولید این مستند، ضمن گلایه از بودجه پایینی که برای تولید این مستند در اختیارشان قرار گرفته است، مطرح کرد: خلق روایت و طراحی کاراکتری که متناسب با موضوع هر قسمت باشد و بتوانیم موضوع را از زبان او روایت کنیم کار پرچالش و سختی بود به عنوان مثال برای یک قسمت ۱۲ بار متن را بازنویسی کردیم و در قسمت هایی ۳ یا ۴ مرتبه متن می‌نوشتیم اما خوب نمی‌شد و بعضا جلسات چند ساعته داشتیم تا شخصیت جدیدی طراحی کنیم. برای ما خیلی مهم بود که روایت قصه گو بوده و برای مخاطب جذاب باشد.

وی با گلایه از نبود توجه کافی به جذابیت روایت در آنتن سیما، گفت: به نظر می‌رسد این مستند به صورتی که شایسته آن است مورد توجه قرار نگرفت و صرفا به عنوان یک برنامه برای پرکردن کنداکتور به آن نگاه شد در حالی که پخش این مستند در مراکز تخصصی مورد اقبال این محافل قرار گرفته و بحث و گفت‌وگوهای کارشناسی را به دنبال داشته است. همچنین نبود توجه به تولید مستند داستانگو برای مخاطب منجر به دلسردی ما شده و از مدل برخورد آنتن با اینگونه مستندها ناامید و دلخور شدیم.

مخاطب تصمیم می‌گیرد فضای مجازی چه آورده‌ای برایش دارد

طهرانی با اشاره به زمان و انرژی زیادی که صرف ضبط مصاحبه‌ها شده است، گفت: بیشترین فشار روی گروه در وهله اول بحث فشار مالی بود، بعد از آن تولید روایت، کار پرچالشی بود و با گذر از چالش‌های ضبط و مصاحبه، در زمینه های تصویربرداری و تدوین چالش قابل توجهی نداشتیم و کارها به خوبی انجام شد.

این مستندساز در پایان درباره دیگر ویژگی این مجموعه گفت: مجموعه مستند «شبکه» تلاشی است برای ایجاد پرسش و سوال در مخاطب که مجدد به ریشه های فناوری و ابزاری که در دست ما است، فکر کند و ببیند این فناوری به ما چه می‌دهد و از ما چه می‌گیرد. فضای مجازی هم مشابه هر فناوری دیگری پروتکل رفتاری مختص خود را دارد و سرویس هایی به ما ارایه می‌دهد و چیزهایی از ما می‌گیرد لذا باید توجه کنیم چه چیزهایی از ما می‌گیرد و چیزهایی که به ما می‌دهد چه کمکی به زندگی ما می‌کند. تلاش ما بر این بوده مخاطب با این مسایل آشنا شده و خود نسبت به این موارد و استفاده از این ابزار تصمیم بگیرد.

کد خبر 6093842 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • «هفت» از امشب راهی آنتن تلویزیون می‌شود + ساعت پخش
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • آغاز پخش مناظرات تلویزیونی دور دوم انتخابات مشهد و کلات
  • حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با ۳ بمب آتش‌زا
  • درگذشت مسعود اسکویی گوینده و مجری رادیو
  • صدای داور روی آنتن تلویزیون؛ هاوارب وب برای شفافیت VAR وارد عمل شد